De ultieme gids naar hamburger on wheels

Het begon ingeval ons wens van een 5 jarig meisje maar meteen, een aantal jaar later kan zijn mijn droom realiteit en mag ik jong en oud happy vervaardigen betreffende mijn patatjes. Met veel hulp en steun bestaan Romy’s frietmobiel, en er ben je super trots op!

Ons frietkot waar overheerlijke friet te halen is, een ieder kent het immers. Meteen is dit ook mogelijk ons frietkot te huren om op ons feest ofwel evenement aanwezig te bestaan. Ons frietkot kan zijn perfect en het wordt continue vaker voltooid.

Vraag aan je ober ons stempel betreffende een datum en het uur van jouw ga naar, en een handtekening. (2 stempel ieder locatie). Laat immers eventjes jouw bankkaart, eID, rijbewijs of studentenkaart zien teneinde te bewijzen dat je het zeker bent.

“Bueno Sera!” De deur wordt geopend via een hulpvaardig ogende en uiterst vrolijke Italiaan. Ondanks het wij het midden in een Jordaan bevinden, lijkt dit enigszins alsof wij in het bruisende en altijd openhartige Italië zijn. Locanda brengt namelijk een authentieke, culinaire Italiaanse keuken naar onze hoofdstad. Op deze plaats geraken een gerechten bereid betreffende 100% verse ingrediënten die direct uit Italië komen.

Ons snackcar huren is ons andere mogelijkheid welke u dan ook kunt kiezen een volledige catering aangaande de event. Het is gedaan in samenwerking met het gespecialiseerd collega-catering beurs.

Wegens ieder wat wils. In 30 km. met Deventer geen reiskosten.er boven vragen wij een korte vergoeding

Het kan zijn noodzakelijk dat u dan ook het met tevoren aangeeft wanneer de hardware aan grote afstand verplaatst dien worden. Gezien het feit het onze planning in dit gedrang kan komen wanneer een bezorging heel lang duurt, rekenen wij ons toeslag van €25,00 (exclusief btw) mits ons levering meer duurt dan 15 minuten, tenzij u dan ook dit met tevoren aangeeft.

Tanken betreffende genoeg goede korting? Heden is een feestelijke opening met Esso een Meern. Bekijk daar alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit zeker huiselijk voor Leidens Ontzet juiste ontstaan betreffende een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit kan zijn nationale kroket dag!

Een benaming zegt dit al: het kan zijn een burger wegens vleesliefhebbers, levensgenieters en bourgondiers. Rundvlees van topkwaliteit, pulled beef en een krokante crumble van rundvlees. Watertandend denk je retour aan een manier waarop de topings evenwicht bezorgen met dit vleesfestijn.

We werken louter met eersteklas producten over kwaliteitsvolle zien. Onze snacks en friet, welke elke dag vers uitgesneden wordt, is gebakken in 100 % plantaardige frituurvet/olie.

Een airfryer is een frituurpan, doch een frituurpan kan zijn geen airfryer. Ik gaat het verklaren. Een airfryer mag allemaal wat ons klassieke frituurpan ook kan. Immers je klik hier favoriete friet en snacks lekker frituren zodat je kan plezier hebben van ons knapperige hap, buiten dat jouw vette hand krijgt. Doch ons airfryer kan veel meer vervolgens louter frituren.

Wilt u ons frietkraam huren? Bel vervolgens betreffende 06 2277 9592 of mail naar: lees verder@henkpatat.nl. En we reserveren een frietkraam wegens u dan ook. U kunt een huurprijs tevoren betalen via de sofa. Of u kunt op locatie betreffende contant bedrag afrekenen. Regelrecht bij de begint betreffende de trouwplechtigheid, event ofwel evenement.

Bedien jouw klanten zo snel geoorloofd. Jouw voltooit een level indien jouw jouw dagelijkse doel hebt bereikt. Hou je hongerige klandizie content.Burger Shop

Geef in dit boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” aan het u dan ook behandeling wilt maken over de lenteactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *